Тернополяни знову можуть оплатити за спожиту електроенергію онлайн

07.03.2019 21:40   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополяни знову можуть оплатити за спожиту електроенергію онлайн. Приємною звісткою поділився  директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський, який є розробником системи eps.org.ua.

- Нарешті можна оплатити за ТОВ “Електропостач”через інтернет! Показники з’являться завтра – працюємо над ними, – зазначив він, - пише Терноград.

Це означає, що здійснюючи оплату, споживачі ще не бачать показників, але найближчим часом цей недолік буде усунено. Відтак, вже з понеділка тернополяни можуть сміливо повертатися до всіх звичних онлайн ресурсів для проведення оплати, а не вистоювати черги та е марнувати час у банківських установах.

За допомогою даного інтернет-сервісу тернополяни й надалі можуть здійснювати контроль і за своїми нарахуваннями, і за власними соціальними пільгами та субсидіями (за їх наявності). Скориставшись можливістю передачі показів через інтернет, споживач може переглянути власний архів подачі показів лічильників та проведення оплат з дати початку користування системою. В умовах сьогодення, коли дорога кожна хвилина, це суттєва допомога тим, хто витрачав години на телефонні дзвінки до служб або ж відвідував їх для того, щоб подати показники. Нагадуємо, що подавати показники за спожиту електроенергію потрібно від 1 до 4 числа місяця, наступного за розрахунковим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терноград  

Коментарі