Мешканця Тернопільщини засуджено за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України

Опубліковано:
6 Березня, 2019

Вироком Козівського районного суду Тернопільської області місцевого жителя засуджено за розповсюдження матеріалів із закликами на зміну меж території або державного кордону України (ч.1 ст.110 КК України). Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювалось прокуратурою Тернопільської області.

Встановлено, що упродовж 2015 – 2017 років зловмисник умисно розповсюджував в мережі Інтернет матеріали із закликами до вчинення дій з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Згідно з висновком експерта, розповсюджена інформація містила публічні заклики, зміст яких полягає у припиненні існування держави Україна на кордоні з Росією та створенні на цій території Малоросії і Новоросії.

Оскільки обвинувачений  свою провину у вчиненні йому інкримінованого злочину визнав повністю, щиро розкаявся та пішов на угоду зі слідством, судом йому призначено покарання у виді штрафу на суму понад 10 тис грн  у дохід держави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зрада, #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: