Поліцейські розшукали чоловіка, що пограбував таксиста

06.03.2019 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Того вечора потерпілий таксист чекав на замовлення біля одного з нічних клубів Тернополя. Близько четвертої години ранку до нього підійшов чоловік напідпитку і попросив підвести до селища Дружба Теребовлянського району. 

Дорогою клієнт почав поводитись неадекватно, хамив і навіть бив таксиста у потилицю, дорікаючи порушенням правил дорожнього руху. Агресія з боку пасажира не припинилась навіть тоді, коли вони доїхали до місця призначення. Тому, побачивши, що повз проїжджає інше таксі, водій вибіг, щоб попросити по допомогу. За цей час пасажир забрав його планшет та втік.

Шукали грабіжника вже правоохоронці. На це їм знадобилося дві доби. Житель селища Дружба у скоєному зізнався. Каже, що чинив так, бо забагато випив. Чоловік переконує, що планшет викинув ще дорогою додому. Раніше у поле зору поліції затриманий не потрапляв.

Чоловікові інкримінують частину 2 статті 186 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі