У тернопільському прес-клубі йтиметься про судові колізії щодо правил агітації на виборах

06.03.2019 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

В середу, 6 березня, о 13.30 у Тернопільському прес-клубі ( вул. Качали,3) розпочнеться прес-конференція на тему «Бути чи не бути передвиборчій агітації в Україні?», присвячена судовим колізіям навколо постанови ЦВК щодо правил агітації на виборах. Спікери пояснять, що стоїть за правовим конфліктом щодо постанови ЦВК, проаналізують його вплив на хід виборчої кампанії та обговорять ризики перешкоджання роботі агітаторів з боку правоохоронців тощо. До обговорення запрошуються журналісти, громадські активісти та  представники поліції.

Зауважимо, що йдеться про відому недавню постанову ЦВК №376, в якій, зокрема,зазначено, що хоч залучення виборців до агітації і повинно здійснюватися лише на безоплатній основі, при цьому можливі відшкодування витрат для них з виборчих фондів кандидатів на телефонні послуги, проїзд, харчування, проживання (при перебуванні в іншому населеному пункті) тощо.

Гості прес-клубу:

Юрій Подорожній– експерт ГО «Український Центр суспільного розвитку»

Євген Кузик – експерт ГО «Український Центр суспільногорозвитку»

Ігор Рейтерович – керівник політико-правових програм ГО «Український Центр суспільного розвитку»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі