У ТВЦ «Атріумі» відтепер працює Тернопільський центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ»

Опубліковано:
1 Березня, 2019

26 лютого 2019 року відбулося  відкриття Тернопільського центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ», який відтепер діє в торгово-відпочинковому центрі «Атріум» (вулиця Й.Сліпого, 7).

null

 

null

«Атріум» – це сучасний торгівельно-відпочинковий центр, розташований у самісінькому серці міста Тернополя на затишній вулиці кардинала Йосипа Сліпого. Тут можна отримати повний спектр послуг, зокрема підібрати собі одяг від відомих брендів і визнаних українських дизайнерів, придбати найкращу парфумерію, косметику та побутову хімію, замовити необхідні весільні послуги та оформлення будь-якого іншого свята, посмакувати в унікальних закладах харчування. До послуг ділових людей тут є конференц-зали та діють бізнес-школи. «Атріум» відомий і своїм меценатством, адже уже декілька років поспіль цей центр є незмінним співорганізатором «Тернопільських днів моди», підтримує різні культурно-мистецькі проекти і дбає про вихованців дитячих будинків.

Відтепер громадяни міста і області отримуватимуть послуги у комфортнішому і сучаснішому приміщенні, де створені всі умови – від робочих місць до дитячої зони та зони очікування.

null

Рішення про переїзд та модернізацію тернопільського «Паспортного сервісу» керівництво ДП «Документ» аргументувало сталим попитом містян на закордонні паспорти й бажанням покращити умови їхнього обслуговування.

null

У паспортному сервісі працює вісім станцій для оформлення проїзних документів. Час прийому однієї людини – 15 хвилин. Крім закордонних біометричних паспортів, на Йосипа Сліпого, 7 можна буде оформити договір страхування, перекласти та апостилювати потрібні документи, отримати довідку про відсутність або наявність судимості.

null

«Новий паспортний сервіс тепер у більш зручному для городян місці – в самому центрі міста, – каже Ігор Паленко, старший інспектор обслуговування громадян ДП «Документ». – Вісім робочих місць на прийом документів. Процедура максимально спрощена. Клієнт підійшов до одного інспектора, який безпосередньо надає всі послуги. Тут нове обладнання, комфортні умови, зручне розташування рецепцій та терміналі. Аби пропускна спроможність нового центру стала більшою – 300-400 осіб на добу, було вдвічі збільшено кількість робочих станцій. Площа приміщення – 600 кв. метрів. Усі процеси упорядковані таким чином, щоб від постановки у електронну чергу й до виходу з сервісу людиною не витрачалося більше 15-20 хвилин».

null

Серед послуг центру й оформлення тимчасових і постійних посвідок на проживання для іноземців.

На відкриття оновленого «Паспортного сервісу» запрошені представники місцевої влади й громади, керівництво Управління ДМС України в Тернопільській області, журналісти засобів масової інформації.

null

Начальник управління Державної міграційної служби в Тернопільській області Ярослав Давибіда зазначив, що у зв’язку з відкриттям нового паспортного сервісу тепер зменшиться навантаження на їхню службу. За його словами, це сприятиме кращому налагодженню співпраці і тіснішому контакту, адже обидві структури роблять одну справу.

Центр працюватиме по будням з 9:00 до 18:00 без перерви на обід, у суботу з 9:00 до 17:00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Атріум, #документи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сервісний центр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: