На тернопільському ставі пройде кубок України з риболовного спорту

Опубліковано:
1 Березня, 2019

З першого по третє березня на Тернопільському ставі відбудеться Кубок України з риболовного спорту. Змагатимуться команди з усіх областей України, а також Криму, – пише За Збручем.

Для участі у турнірі з риболовного спорту попередньо необхідно зареєструватися. Загалом ці змагання проводять задля максимального залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, а також для подальшого розвитку цього виду спорту і його популяризації в державі. ​

«Кубок України триватиме з 01 по 03 березня 2019 року на Тернопільському озері в м. Тернополі. До участі у Кубку України допускаються збірні команди Автономної Республіки Крим, областей, м. Києва, Севастополя. Рівень допуску до змагань за кваліфікацією:
дорослі – не нижче ІІІ розряду. Форма одягу учасників змагань спортивна, згідно з вимогами Правил спортивних змагань з риболовного спорту. Склад команди: 6 чоловік: 5 спортсменів та 1 тренер-представник. Допускається наявність одного запасного спортсмена», – повідомляє обласна федерація риболовного спорту.

Передуватиме змаганням навчально-тренувальна робота напередодні турніру.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рибалка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: