Медиків винних у смерті 12-річного тернополянина Романа Кулака судитимуть

Опубліковано:
1 Березня, 2019

На Львівщині судитимуть двох медиків Жидачівської центральної районної лікарні через смерть 12-річного пацієнта. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, – пише Реально.

Слідчі Нацполіції Львівщини завершили досудове розслідування стосовно 49-річного та 75-річної лікарів Жидачівської лікарні, яким інкримінували вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.140 КК України (неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником).

“Зазначимо, що до обвинувачених застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Крім цього, одного із медиків відсторонено від посади, а іншого – звільнено. За вчинене медикам загрожує до 5 років ув’язнення та трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 27 червня 2017 року через несвоєчасне діагностування захворювання загинув 12-річний Роман Кулак. Через смерть дитини президент України Петро Порошенко позбавив державної стипендії головного лікаря Жидачівської районної центральної лікарні Богдана Бойчука.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулак, #медик, #суд, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: