Сири з віскі і трюфелями: на Львівщині молоді фермери виготовляють екзотику (Відео)

Опубліковано:
28 Лютого, 2019

Екзотичні сири на фермі “Мукко”, що на Львівщині, почала виготовляти пара фермерів. Виробляють вони здебільшого голландську гауду, проте чимало експериментуючи. Так, нещодавно у них з’явилися сири з віскі, трюфелями, перцем чилі та горіхами, пише “Агро-Центр”.

Перед тим, як почати виготовляти сири, фермери навчалися у спеціалістів з Нідерландів. До цього часу голандський сировар приїздить на Львівщину та радить, як можна покращити смак сирів. Окрім цього, фермери створюють умови для туризму на ферму. Так, кожен бажаючий з сім’єю може приїхати, погратися з козенятами та відвідати сироварню. Нещодавно фермери побудували і дегустаційну залу, а на території розташували вольєри – там буде невеликий контактний зоопарк з оленями, козенятами, свинями та курами.

Назар Кміть – екс-футболіст, який покинув професійну футбольну кар’єру заради фермерства. Детальніше про це дивіться у випуску програми “Ля Село”:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віскі, #львів, #сир, #ферма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: