Сергій Притула прокоментував результати відбору на Євробачення

Опубліковано:
28 Лютого, 2019

Тернопільський шоумен Сергій Притула прокоментував увесь відбір на пісенний конкурс Євробачення-2019, – пише Терен.

– І попри те, що конкурс Євробачення позиціонується як аполітичний, ми щороку бачимо, які пристрасті вирують навколо нього саме у цьому контексті. Чи може це не переможців грузинського нацвідбору не допускали до конкурсу з піснею «We don’t wanna put in» і вимагали змінити текст?!! Чи може не у нас «Гринджоли» з’явилися у нацвідборі за квотою Майдану? Чи може 3 роки тому заруба між Джамалою і Лазарєвим сприймалась виключно, як музичний батл?! Чи може дії політиків не впливають на подальше голосування громадян за представників тої чи іншої країни?!

Годі теревенити про те, що спорт і музика поза політикою! Вони не поза політикою Вони в епіцентрі. І, чорт забирай, це дійсно дуже важливо, хто представляє країну на конкурсах чи змаганнях, — пише шоумен.

До слова, Maruv вже відмовилася брати участь у конкурсі. Попри це, виконавиця звинуватила комісію у ряді вимог, які просто нереально виконати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євробачення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: