У Тернополі свідки у справі вбивства молодика ігнорують повістки суду

27.02.2019 22:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Юлія Сиротюк
Крапки над «і» у справі вбивства під нічним клубом Allure 20-річного тернополянина Гнатишина досі не розставлено. Причина — неявка свідків.

25 лютого відбулося чергове засідання, на якому мали допитати 7 свідків. Загалом суд має заслухати 17 осіб, з яких лише 6 дали свідчення, ще 11 просто не з’являються, хоч і отримують повістки вже не вперше.

— Це вже втретє свідки не з’являються, а це, своєю чергою, затягує судовий процес і відтерміновує покарання для обвинувачених Сергія Терендиха та Володимира Біляшевича, — говорить адвокат потерпілих Іван Папенко.

Та найбільше болю це завдає батькам хлопця, якого вже не повернути. Рідні ж в пам'ять про сина обіцяють довести справу до кінця та покарати винних.

— Уся доказова база є, але ми, чомусь, маємо всі свої сили і здоров’я витрачати на те, аби притягнути до відповідальності цих осіб. Ми ж втратили найдорожчого сина, на якого покладали уі надії, — каже матір загиблого хлопця Галина Гнатишин.

Відомо, що на суд не з’являються свідки з числа охоронців клубу, медиків тощо. На останнє засідання прибув патрульний, який того злощасного вечора разом з екіпажем виїхали на виклик під розважальний заклад, де сталася бійка, що закінчилась смертю юного студента. Наступне судове засідання відбудеться 5 березня.

У справі фігурують двоє осіб — Сергій Терендих, якому загрожує від 7 до 10 років ув’язнення та Володимир Біляшевич, котрому «світить» від 4 до 7 років тюрми.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі