Гурт KAZKA відмовився представляти Україну на «Євробаченні»

Опубліковано:
27 Лютого, 2019

Популярний музичний гурт KAZKA, який посів у фіналі національного відбору на “Євробачення-2019” третє місце, відмовився представляти Україну в Тель-Авіві. Про це стало відомо у середу, 27 лютого. 

Читайте також

MARUV не поїде на Євробачення

“Ми хочемо i мали би за честь представляти Україну на “Євробаченні”. Ми вклали у це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на нацвiдбiр, але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія — об’єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат”, – наголосили виконавці у себе на Facebook.

Саме так вони прокоментували власну відмову від участі у міжнародному співочому конкурсі: “Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення”.

При цьому в KAZKA повідомили, що готові будуть представити нашу країну на “Євробаченні” наступного року, якщо їх буде обрано переможцями національного відбору.

“А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах всiм свiтом”, – резюмували виконавці. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #KAZKA, #євробачення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: