Україномовне інтернет-телебачення, яке популяризує нашу країну за кордоном, отримало підтримку Міністерства інформаційної політики

26.02.2019 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

19 лютого 2019 року віце-президент Міжнародної торгової палати тарас Демкура разом з віце-президентом Міжнародної торгової палати зі стратегічного розвитку Ксенією Захарченко зустрілися з державним секретарем Міністерства інформаційної політики України Артемом Біденком. Під час цієї зустрічі вони мали нагоду презентувати перше виключно україномовне інтернет-телебачення для 20-мільйонної аудиторії українців, які сьогодні є представники діаспори в різних країнах світу (www.mediacast.tv). Задля успішного розвитку цього ресурсу його ідейні натхненники та організатори зробили чималу роботу, зокрема отримали ліцензії від 60 українських провідних каналів для трансляції їх медійного продукту.

null

Окрім того, було домовлено, що загальнонаціональне телебачення «UA:Перший» від Міністерства інформаційної політики буде розміщено на цій платформі. Ще однією домовленістю є координація дій і планів під час проведення заходів в 2019 році і обмін рекламними банерами на офіційних сайтах.

null

Команда Міжнародної торгової палати є високо експертною організацією для виходу на нові ринки, пошуку потенційних інвесторів, захисту прав інвесторів, створення законодавчої бази торгівлі «Incoterms», презентації України через культурну дипломатію у всьому світу. Одним з яскравих прикладів є створення і презентація альбому «Таїна Пінзеля», календаря «Традиційний рік українців» та путівника про борщівську сорочку «Червоні, як любов. Чорні, як рілля». Нагадаємо, що ініціатором і натхненником цих проектів є тернопільський підприємець і меценат, віце-президент Міжнародної торгової палати Тарас Демкура. Спільно зі своєю дружиною Іриною та командою однодумців він багато років поспіль популяризує українську культуру та її надбання у світі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі