Військовий детектив «Позивний Бандерас» здобув перемогу на Міжнародному кінофестивалі в Лондоні

Опубліковано:
25 Лютого, 2019

Український фільм “Позивний “Бандерас”” взяв участь у Міжнародному кінофестивалі в Лондоні – London IFF 2019. Картину представили у трьох номінаціях: “Найкращий фільм іноземною мовою”, “Найкраща операторська робота у фільмі іноземною мовою” і “Найкращий виконавець головної ролі у фільмі іноземною мовою”. Перемогу військовий детектив режисера Заза Буадзе здобув у номінації “Найкращий виконавець головної ролі у фільмі іноземною мовою”. 

null

Сценарій фільму написаний Сергієм Дзюбою спільно з Артемієм Кірсановим за мотивами щоденників нацгвардійця Сергія Башкова з позивним “Індіанець” та оповідань воїнів АТО. Головну роль в картині виконав Олег Шульга.

Родина Соломії Закордонець – тернопільської  школярки, яка зіграла у фільмі роль дівчинки Тоні, привітала у мережі фейсбук усю команду фільму: “Щиро вітаємо усю творчу команду фільму “Позивний “Бандерас” і, звичайно, Олега Шульгу із перемогою на Міжнародному кінофестивалі у Лондоні IFF 2019! Бажаємо усім ще більших здобутків!”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Позивний "Бандерас", #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: