У Тернополі пропонують роботу із зарплатою 16 тисяч гривень

24.02.2019 15:13   Джерело: IA ZIK
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі катастрофічно не вистачає водіїв на тролейбуси. Як повідомляє IA ZIK, наразі в КП «Тернопільелектротранс» готові працевлаштувати близько 30 водіїв міського пасажирського транспорту. Також на підприємство потрібні зварювальники, слюсарі та електрики.

У зв’язку з нестачею кадрів «Тернопільелектротранс» запрошує на курси з підготовки водіїв тролейбусів. Потенційних працівників заманюють 45-денною відпусткою та можливістю на 5 років раніше вийти на пенсію.

«Зараховують осіб, які досягли 21-річного віку та мають середню або середню спеціальну освіту, а також довідку щодо придатності до керування транспортним засобом. Навчання триватиме від чотирьох до шести місяців. Після завершення курсів учасники зможуть офіційно влаштуватися на роботу в комунальне підприємство», – повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.

Курси стартують 1 березня. Усіх охочих запрошують у тролейбусне депо.

У комунальному підприємстві нестачу водіїв пов’язують із закордонним заробітчанством – тернополяни масово їдуть у Польщу і там отримують по 1000 доларів на місяць. Зокрема, українці тепер часто влаштовуються на роботу і водіями громадського транспорту в сусідній державі.

Раніше в тролейбусному депо повідомляли, що водіям тролейбусів у Тернополі офіційно нараховують щомісячну зарплату в розмірі від 15 до 20 тис. грн. Після сплати податків вони отримують орієнтовно від 12 до 16 тис. грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: IA ZIK  

Коментарі