Благодійна програма «Добро людям» передасть тернопільській лікарні апарат для гемодіалізу

23.02.2019 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Всеукраїнська благодійна програма «Добро людям», координатором якої є Михайло Апостол, має намір передати одній з тернопільських лікарень апарат для гемодіалізу. На даний час апарат проходить сертифікацію.

Лікарню, яка отримає обладнання, вкрай необхідне для порятунку хворих з нирковою недостатністю, планують обрати за порадою тернополян.

Повідомити про те, який лікувальний заклад готовий прийняти апарат, закликав Михайло Апостол.

«Всеукраїнська програма «Добро людям», координатором якої я є, важко, складно, зі скрипом, але працює і допомагає людям. Причина-  практично відсутній час. Сьогодні хочу запропонувати тернополянам, де це найбільш необхідно, апарат для гемодіалізу. На даний час апарат проходить сертифікацію. Оскільки в мене немає інформації, яка лікарня готова, то чекаю. Пишіть. Розгляну і прийму рішення», - написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, у рамках Всеукраїнської програми «Добро людям» діє три благодійні фонди, кожен з яких має свій напрям роботи: «Сприяння розвитку медицини» з Києва, керівник Олег Овечко, «Крокуємо з турботою» з Миколаївської області, керівник Ігор Бриченко та БФ «Апостол» з Тернополя. Завдяки програмі допомогу отримали понад мільйон людей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі