Тернопільські хлопці, якими опікується «Карітас», безкоштовно покаталися на лижах і сноуборді у «Savich-Park»

Опубліковано:
23 Лютого, 2019

Тернопільські хлопці, які опинилися у складних життєвих обставинах і якими опікується благодійний фонд «Карітас», безкоштовно покаталися на лижах і сноуборді у Тернопільському гірськолижному комплексі «Savich-Park». Про це повідомляють працівники «Карітасу» у Facebook:

«Бути молодим – це бути активним. Молоді властиво прагнути до того, щоби життя було цікавим, сповнене вражень та насиченим різноманітними подіями.Звісно, це стосується, першою чергою, дозвілля.

Користуючись нагодою, учасники проекту: “СРЦ для молоді, у складних життєвих обставинах” благодійного фонду Карітас Тернопіль вирішили покататися на лижах та сноуборді у гірськолижному комплексі Savich-Park.

Хлопці досхочу поїздили з гірки, не обійшлося без падінь та курйозних ситуацій, але всі, однозначно, отримали задоволення. Натомлені та сповнені вражень повернулися додому.

Висловлюємо щиру вдячність п. Віталію Кирилову, директору “Савич-парку”, який надав змогу молоді покататися безкоштовно», – пишуть на сторінці тернопільського «Карітасу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Savich-Park», #відпочинок, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: