У Києві почали бити на сполох: місто не витримає збільшення кількості населення

Опубліковано:
23 Лютого, 2019

Вже зараз інфраструктура не може впоратися з потоком людей, що їдусть у столицю з наміром змінити своє життя та оселитися саме тут

У агломерації Києва сьогодні відчутна нестача дитячих садків і шкіл, дороги не витримують кількості транспорту – як особистого, так і суспільного. Лікарні переповнені, в поліклініках черги, а затори вранці та ввечері давно стали звичними.

За неофіційною статистикою, кількість мешканців Києва складає 5 мільйонів осіб, якщо поглянути на офіційні дані, то цифра зовсім інша – 3 мільйони. Але разом в передмістями – вже 7,5 мільйонів.

Величезна кількість людей, що живуть в передмісті, щоранку змушена затискатися в електричку або маршрутку, щоб вчасно бути на роботі. За підрахунками, майже 560 тисяч осіб з передмістя працюють у столиці, а найчастіше до Києва переїжджають з Черкаської, Вінницької та Чернігівської областей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #нселення, #стлоиця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: