Аптека на вул. Руська, 23: більше надходжень до міського бюджету та робочі місця усім провізорам

21.02.2019 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На вул. Руська, 23, де до цього часу розміщувалася «Тернопільська обласна аптека №78», і надалі буде функціонувати аптека. Всі працівники, які виявлять бажання залишитися та працювати в аптеці, збережуть свої робочі місця. Зміниться лиш орендар.

Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна аптека №78», що до цього часу розміщувалося у згаданому приміщенні, платило не орендну плату, а здійснювало платежі за фактичне користування майном. В середньому ця сума складала 33 000 грн на місяць, яку вони сплачували до середини вересня 2018 року.

А уже з середини вересня і до сьогоднішнього дня новий орендар приміщення сплачує в середньому 115 000 грн щомісяця, при цьому не здійснюючи підприємницької діяльності. Тобто бюджет міста від надходжень нового орендаря додатково отримує понад 81 000 грн щомісяця.  Також новий орендар зобов’язався офіційно працевлаштувати усіх працівників аптеки №78 на нових робочих місцях.

Нагадаємо, договір обласної аптеки закінчився ще 31.12.2016 року.

Як вже повідомлялося, обласна аптека не звільняла приміщення своєчасно, тому ситуація вирішувалася у судовому порядку і Господарський суд зобов’язав обласну аптеку звільнити приміщення. До того ж, у Тернополі окрім аптеки №78, функціонує ще 17 аптек, які працюють за програмою «Доступні ліки».

За матеріалами ТМР


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі