29 травня на Тернопільському міському стадіоні відбудеться концерт українського співака, улюбленця публіки – Олега Винника. Початок о 20.00.

Олег Винник – український співак, композитор та автор пісень. Почав свою кар’єру як російськомовний співак (випустив два російськомовні альбоми «Ангел» (2011) та «Счастье» (2013)). Згодом почав також співати україномовні пісні та випустив повністю україномовний альбом «Роксолана» (2013). Через два роки Винник випустив свій четвертий, російськомовний альбом «Я не устану» (2015).

Хоча у репертуарі Винника є пісні як російською, так і українською мовами, співакові часто дорікають тим, що під час своїх виступів на концертах в Україні, він часто виконує лише свої російськомовні пісні.

Прихильники називають Олега Винника “Містер Щастя” (за одну з найвідоміших пісень) та “Містер Аншлаг” (за повні зали). У співака – мільйони прихильників у низці країн. Навіть Ангела Меркель є шанувальницею таланту співака, який прославився у Німеччині ролями у мюзиклах.

Концерти Олега Винника – це неймовірне шоу. Ним захоплюється як слабка так і сильна половина людства. Під його пісні, просто неможливо всидіти на місці. 

Олег Винник з концертом у Тернополі

Олег Винник з концертом у Тернополі

Концерт Олега Винника у Тернополівідбудеться у рамках концертного туру Україною. Захід запланований на 29 травня 2019 року.

Вартість квитків: 400-650 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винник, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: