У Борщівському районі чоловік двадцять разів проштрикнув ножем дружину і себе

Опубліковано:
20 Лютого, 2019

18 лютого близько 18:30 в одному із сіл Борщівського району чоловік з допомогою ножа влаштував розбірки з дружиною. Причина – ревнощі.

За словами сестри потерпілої, у родині сварки були частими. Чоловік постійно конфліктував і навіть піднімав руку на дружину. Після останніх побоїв 24-річна жінка потрапила до лікарні, а проти дебошира у поліції розпочали кримінальне провадження. Проте притягнути його до відповідальності не вдалось – чоловік виїхав закордон на заробітки.

На дня повернувся й одразу пішов з’ясовувати стосунки до дружини, яка від нього переїхала із трьома дітьми, наймолодшому з яких 6 років, до батьків. Жінка розмовляти з ним не захотіла, тож зловмисник витянув ножа, приставив його до горла дружині і потягнув з хати. Усе відбувалось на очах у рідних. Батькові стало погано. Тож родичі викликали швидку та поліцію.

Коли приїхали правоохоронці, чоловік вже встиг нанести дружині близьо 20 ударів ножем у живіт, грудну клітку та передпліччя, приблизно стільки разів вдарив ножем і себе. Намагався відбиватись і від поліцейських, проте його затримали.

Зараз чоловік і жінка в реанімації. За їх життя боряться лікарі. Вчинок нападника кваліфікували за статтею 121 частина 1 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ревнощі, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: