Новий сезон реаліті-шоу на «Тернопіль 1»

20.02.2019 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Юлія Сиротюк

На телеканалі Тернопіль 1 стартують зйомки другого сезону реаліті-шоу. Команда редакторів, режисерів та операторів дещо змінила формат кожного проекту. Все задля того, аби глядачі отримали ще більше емоцій та вражень від перегляду реаліті.  Наразі знімають проект «Ти-красива». На учасниць чекає чимало несподіванок, команда експертів, професіоналів готові до найрадикальніших змін. Крім зовнішніх перевтілень, в новому сезоні, редактори особливу увагу звернули на внутрішній світ учасниць, відтак на героїнь та глядачів чекає сюрприз.

null

«Режисери телеканалу разом з психологом проекту Юлією Порохняк, запропонували учасницям практичне завдання. Відтак, героїні на практиці зустрічаються зі своїми страхами, виявляють приховану агресію та інші емоції. Оскільки це сюрприз для учасниць, то їх реакція дуже різна і в певних ситуаціях навіть непередбачувана», - каже режисер проекту «Ти красива» Руслана Войцеховська.

Стати учасницею другого сезону реаліті «Ти красива» ще не пізно. Якщо Ви хочете пізнати і полюбити себе? Повірити у власні сили? Побачити себе іншою? Команда професіоналів: психолог, стиліст, візажист і перукар Вам у цьому допоможуть. Участь – безкоштовна. Заповнюйте анкету в соцмережах. На цьому несподіванки  не закінчуються. Телеканал Тернопіль1 підготував у новому сезоні для глядачів ще один сюрприз - перше в Західній Україні модельне реаліті «Стань моделлю».

null

«Це проект - який дає можливість підкорити світ моди молодим дівчатам з різними формами і зовнішністю. Вік учасниць від 18 до 23 років. Це можливість проявити себе не лише професіоналам, а й аматорам. Учасники змагатимуться за цінний приз. Переможе у конкурсі лише найкраща. Кастинг триватиме до 1 березня 2019 року. Для участі заповнюйте анкету в соцмережах», - каже режисер проекту «Стань моделлю» Світлана Наконечна.

Глядачі телеканалу «Тернопіль1» матимуть змогу співпереживати, а можливо  й допомагати  учасникам соціального проекту «Небайдужі». В другому сезоні це реаліті також вийде на екрани в новому форматі.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі