«Музичний експерт» – прем’єра весни на телеканалі ІНТБ

Опубліковано:
20 Лютого, 2019

З 2 березня, щосуботи, на телеканалі ІНТБ прем’єра весни –розважальна програма «Музичний експерт». До участі запрошуються всі, хто любить пісні, веселий настрій і престижні автомобілі.

«Стати учасником програми може кожен охочий. Пересічна людина, яку ми оберемо на вулиці. Або яка напише мені в дірект в інстаграм – хештег #хочустатимузичнимекспертом!!!», – пояснює ведучий програми Валентин Котик.

null

Учасникам потрібно буде здолати три етапи і набрати максимальну кількість балів. Лише тоді відзнака «Музичний експерт» опиниться у ваших руках. Скористатись також можна двома підказками – це дзвінок другу і допомога пересічного перехожого! Хто став першими героями програми і чи вдалось їм одержати нагороду, дивіться на телеканалі ІНТБ з 2 березня, щосуботи, о 20:00 годині, і у повторі, щонеділі, о 10:00 годині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтб, #музийчний експерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телепрограма, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: