Незабаром у Тернополі відбудеться Віденський бал

Опубліковано:
18 Лютого, 2019

Віденський бал цьогоріч завітає до Тернополя уже вчетверте! Відбуватиметься вишукане дійство у суботу, 9 березня, – пише НОВА…

А як, запитаєте ви, потрапити на бал? Дуже просто: для цього вам, на відміну від казкової Попелюшки, не знадобиться хресна-чарівниця та карета з гарбуза. Квитки продаються в ЦУМі у відділі «Коніка», а також їх можна придбати у редакції журналу CITY LIFE.

Хто сказав, що бали канули в Лету разом з лицарськими часами, високими перуками і великосвітськими манерами? Ні, ні, і ще раз ні! Хороші традиції не зникають. Вони відроджуються! Так, унікальний, розкішний і неповторний Віденський бал цьогоріч завітає до Тернополя уже вчетверте! Відбуватиметься вишукане дійство у суботу, 9 березня, у затишному залі готельно-ресторанного комплексу Garden Hall.

Віденський бал – благородна справа, що єднає світ, — переконані організатори імпрези, — журнал City Life.

— На Віденському балу ми представимо наше місто в різних ракурсах — європейське, сучасне, спортивне місто зі своїми досягненнями, — зазначає співзасновниця журналу City Life Тетяна Шершун. — Такі величні події в світі завжди присвячені актуальній тематиці, в рамках якої збирають кошти на благодійних аукціонах. Віденський бал’2019 підтримає онкохворих діток, а саме під час дійства відбудеться благодійний аукціон, і кошти, виручені з нього, будуть спрямовані на придбання спеціального приладу — інфузомата велюметричного, який буде передано у гематологічне відділення Тернопільської дитячої комунальної лікарні.

— Головним лотом благодійного аукціону стане путівка на карнавал до Венеції від туристичної компанії «Ого-тур», — розповідає головний редактор журналу CITY LIFE Мар’яна Балабан. — Свій лот нам надіслав і наш добрий друг, автор і ведучий програми «Світ навиворіт» на каналі «1+1» Дмитро Комаров. Це буде оригінальний сувенір, привезений ним з подорожей по світу. Також серед лотів — вироби ручної роботи від бренду «Особлива вишиванка» та оригінальні пам’ятні знаки «Народженому у Тернополі», розроблені Ольгою Навроцькою та багато інших.

Звісно ж, бал має свої правила, свою послідовність танців і свій етикет, і тернопільський Віденський бал — не виняток. Елегантно вбрані гості (дотримання дрес-коду — довгі бальні або ж вечірні сукні для жінок та костюми або смокінги для чоловіків), кружлятимуть у вальсі під чудесну музику академічного симфонічного оркестру Тернопільської філармонії. І навіть якщо раніше у вас не все складалося із балетними «па», танцюристи-профі з танцювального клубу «Primo Ballo» просто у бальній залі організують для усіх відвідувачів балу безкоштовний майстер-клас із вальсу, після якого ви, безсумнівно, зачаруєте усіх присутніх грацією свого танцю. Згідно з правилами, які не мінялися ось уже майже тисячу років, Віденський бал відкривають танцюристи-дебютанти.

Цьогоріч дебютантами можуть стати усі охочі — для цього слід тільки записатися на тренування від Клубу спортивного танцю «VIVAT».

А далі — упродовж вечора вальс змінюється полонезом, полонез — мазуркою, а мазурка — фокстротом… Надихатиме розкішна та різноманітна танцювальна програма, сповнена романтики і шику – вальс, кадриль, полька, танго, румба, ча-ча-ча, фокстрот та багато іншого. Справжня феєрія танців, що тут ще скажеш! На гостей та учасників очікуватимуть виступи зірок. Кульмінація балу – обрання короля та королеви опівночі! Побувати на Віденському балу — як опинитися в казці. І доки в серцях людей житиме чарівна казка, доки є ті, хто мріє перевтілитися у її героїв, доти житиме Віденський бал!

А як, запитаєте ви, потрапити на бал? Дуже просто: для цього вам, на відміну від казкової Попелюшки, не знадобиться хресна-чарівниця та карета з гарбуза. Квитки продаються в ЦУМі у відділі «Коніка», а також їх можна придбати у редакції журналу CITY LIFE. 

Генеральний спонсор “Віденського балу” – Пивоварня Опілля.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віденський бал, #допомога, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: