Бабкін не хотів співати для тернополян

Опубліковано:
18 Лютого, 2019

Український музикант, актор та учасник групи “5’nizza” Сергій Бабкін завітав у Тернопіль 17 лютого із новим альбомом «Музасфера». Це 13-й за рахунком і перший повністю україномовний збірник пісень.

Насолодитись творчістю улюбленого виконавця прийшло чимало фанів, заповнивши увесь зал. Протягом цілого концерту деякі з прихильників вимагали від музиканта заспівати пісню «ГГГ» (Гули, гуси,голуби), проте артист навідріз відмовився. Пояснював це глядачам так: «Не хочу! Слухайте і насолоджуйтесь тими піснями, які співаю». Пізніше додав, що виконує хіти із нового альбому і виключно українською.

Концерт відбувався у нічному клубі «Pulse», що на Дружбі. Артист дуже зрадів місцю проведення: «Клубец! Ну нарешті». Він постійно заохочував гостей танцювати, кажучи: «Ну ви ж не в театрі. Дайте драйву!». Заспівав Сергій близько 15 пісень, концерт тривав півтори години.

null

Юлія Сиротюк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бабкін, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: