Тернопільські легкоатлети стали переможцями (Фото)

Опубліковано:
18 Лютого, 2019

Тернопільські легкоатлети здобули перемогу на Кубку України 16 лютого в Києві, повідомляють на сторінці у фейсбуці Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

Переможцями стали: Долинчук (Більчак) Оксана (ШВСМ, тренери Якимович Анатолій, Стефанишина Ольга, Небельський Володимир) – в бігу на 800м з результатом 2.12,44сек, та Стефанишина Христина (ДЮСШ Тернопільського р-ну, тренер Кармелюк Євген) – стрибнувши на висоту 179см, що є особистим досягнення, ледь не подолала майстрівський рубіж 183 см.

Також з особистим результатом 17.66м, бронзовим призером став Шилівський Олександр (КУТОР «ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Панасюк Іван, Данилюк Олег). Крук Сергій (ШВСМ, тренер Васірук Михайло) змагаючись в стрибках в довжину з результатом 6.90м став шостим.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кубок україни, #легкоатлети, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переможці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: