Весна близько: на Тернопільщині розквітають первоцвіти

18.02.2019 13:13   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

Весна вже зовсім близько. Так, на незначне потепління на Тернопільщині вже відреагували перші весняні квіти — підсніжники, які помалу видніються з-під снігу, що тане під сонячним промінням.

Так, очевидцями того, як оживає природа вже стали мешканці Кременеччини, пишуть Тернополяни. Люди у соцмережі «Фейсбук» діляться світлинами первоцвітів, що їх вже можна зустріти у Кременецьких горах.

Під час останньої прогулянки сьогодні вранці тамтешній житель Олексій Радчук натрапив на малесенькі квіточки під шаром минулорічного опалого листя.

– Підсніжник пробивається! Диво Божої природи. Дівочі скелі у Кременці почали перевтілюватися, прокидатися від зими. Все місто вкрите красивим туманом. З висоти пташиного польоту – це виглядає особливо, – ділиться враженнями від побаченого пан Олексій.

У коментарях до допису кременчани також додають фото цьогорічних підсніжників, які наче закликають зиму здатися та дати дорогу сонцю, теплу та весні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі