На Тернопільщині депутат отримав термін за побиття поліцейського

Опубліковано:
17 Лютого, 2019

До обмеження волі на 3,5 роки засудили депутата Кременецької міської ради, активіста ГО «Народна рада» за побиття працівника Кременецького ВП ГУНП. Також суд задовольнив матеріальні претензії потерпілого, враховуючи й 20 тис грн. моральних збитків, – пише Терен.

Судове засідання було відкритим. На нього прийшли колеги засудженого депутата, правоохоронці й представники ЗМІ. Впродовж понад 40 хвилин суддя зачитувала вирок, ознайомивши присутніх з суттю справи. Розглядалася вона більше двох років.

Прецедент трапився у грудні 2016 року. Депутат Кременецької міської ради відпочивав у разом зі своїм колегою, депутата районної ради в одному із нічних клубів Кременця. Замовлений чоловіками коньяк видався їм підозрілим. Відтак вони викликали поліцію для з’ясування та документування цього факту.

По приїзду правоохоронців між полісменом, котрий був при виконанні, але одягнений не у форму, та депутатом – виник конфлікт. Останній вдарив правоохоронця в обличчя, чим завдав йому легких тілесних ушкоджень. Численні опитування свідків, дослідження справи у суді довели вину представника місцевого самоврядування. Чи звертатиметься чоловік до апеляційного суду, не повідомив.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #вирок, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: