Тернополяни просять міську раду завершити ремонт розпочатий ще у 2016 році

16.02.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Тернополянин Сергій Чайка на сайті e-dem.in.ua подав петицію, щодо закінчення ремонту прибудинкової території будинку №12 на вулиці Карпенка.

"Закінчити ремонт прибудинкової території будинку №12 на вулиці Карпенка. У 2016 році міською Радою був розпочатий ремонт прибудинкової території будинку №12 на вулиці Карпенка, більшу частину території було упорядковано, ремонт решти не було закінчено через брак коштів. За цей час прибудинкова територія, на якій не було проведено ремонту, набула жалюгідного вигляду - практично повністю знищилося дорожнє покриття. Через специфіку забудови цією територією користуються крім мешканців будинку №12 по вул. Карпенка також мешканці будинків №12а та №12в. Приведення цієї території до належного стану є необхідною умовою для забезпечення проїзду автомобілів спеціальних служб: пожежної, швидкої, поліції, безпечного пересування прибудинковою територією. Підтримка даної петиції дозволить покращити благоустрій міста, посилити віру мешканців в турботу міської Ради про їх добробут, завершення розпочатої роботи з благоустрою території . Дякую за розуміння." - йдеться у петиції.

Підписати її ви можете ТУТ.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі