У приєднаних до Тернополя селах відремонтують освітлення і зупинки

Опубліковано:
15 Лютого, 2019

В окремих селах, які увійшли до Тернопільської міської територіальної громади, цього року відремонтують вуличне освітлення та зупинки громадського транспорту. Відповідні рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету, – пише За Збручем.

Об’єкти у селах, які потребують ремонту, внесли до титульних списків капітального ремонту вуличного освітлення і встановлення зупинок громадського транспорту Тернопільської міської територіальної громади на 2019 рік. Освітлення замінюватимуть тільки у селах. На це виділили 340 тисяч гривень.

– Щодо капітального ремонту вуличного освітлення, то до титульного списку увійшли тільки два об’єкти: село Курівці, на яке виділено 150 тисяч гривень та села Чернихів, Глядки, Плескавці, на які передбачено 190 тисяч гривень, – розповів Олег Соколовський, начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології. – Замінюватимемо повністю опори і старі ліхтарі на LED-світильники, оскільки багато ліхтарів не працюють, відновимо повістю освітлення у цих селах, щоб було так, як в місті.

На облаштування зупинок громадського транспорту у Тернополі та селах передбачено 1 мільйон 750 тисяч гривень. У Вертелці встановлять одну зупинку, у Кобзарівці – три, у Малашівцях – дві. Вартість капітального ремонту однієї зупинки у селі обійдеться у 70 тисяч гривень. У Тернополі планують збудувати дві зупинки на вулиці Проектній: в районі будинку №2 та поблизу церкви Архистратига Михаїла. Ще одна буде на вулиці Львівській біля ресторану «Монако». На ці три об’єкти виділено 1 мільйон 300 тисяч гривень. Ще тридцять тисяч гривень витратять на проектно-кошторисну документацію.

Ольга Трач

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #зупинка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освітлення, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: