Двоє тернопільських комунальників потрапили у реанімацію у важкому стані

Опубліковано:
15 Лютого, 2019

14 лютого у селі Красівка травмувалися двоє працівників обласного комунального підприємства. Про нещасний випадок у поліцію повідомив черговий лікар Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Травми пацієнти отримали внаслідок падіння з висоти, – пише МедіаТОР.

Слідчі встановили,комунальники обрізали дерева за допомогою підйомника. Під час висотних робіт обірвалась люлька на крані і двоє людей впали із висоти близько 10 метрів. Чоловіків госпіталізували до реанімаційного відділеннія, вони у важкому стані.

Порушення вимог законодавства про охорону праці  працівники Тернопільського відділення поліції задокументували. За фактом протиправних дій передбачених статтею 271 Кримінального кодексу України слідчі розпочали кримінальне провадження. Розслідування триває. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #комунальник, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: