Тернополянин, що запропонував хабар працівникам патрульної поліції, постане перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у  кримінальному провадженні стосовно тернополянина, який пропонував неправомірну вигоду працівникам патрульної поліції.

Встановлено, що 27 січня 2019 року громадянин, керуючи у стані алкогольного сп’яніння легковим автомобілем,  надав працівникам  патрульної поліції 600 гривень неправомірної вигоди  за нескладання адмінпротоколу, підкинувши гроші до службового авто правоохоронців. Поліцейські відмовились від отримання неправомірної вигоди та зафіксували незаконні  дії правопорушника.

Завершено розслідування за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання службовій особі неправомірної вигоди за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду дії з використанням службового становища).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі