Вийшов п’ятий номер бригадної газети «Тернопільський артилерист»

Опубліковано:
13 Лютого, 2019

Вийшов п’ятий номер бригадної газети «Тернопільський артилерист». Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-офіцер 44 окрема артилерійська бригади Юрій Кульпа. Зокрема, у цьому номері  можна дізнатися про нові гуртожитки для військових у Теребовлі, про компенсацію військовим для орендування житла. У газеті йдеться, як попри складні погодні умови військові відпрацьовують тактичні навики, як допомагають військовим капелани та чимало іншого.

«Вийшов п’ятий номер бригадної газети «Тернопільський артилерист». Цього разу дизайн часопису дещо змінений, верстка Віталій Білявський та Іван Юзьків із псевдонімом Yosyp Vuyko. Наклад в одну тисячу примірників відбувся за сприяння міської ради Чорткова та Володимира Шматько Volodymyr Shmatko , поліграфічного видавництва «А-Прінт» керівник Вадим Перець Vadim Perets. Як бачимо чимало небайдужих патріотів докладають і сьогодні зусиль, щоб безкорисливо внести свій клаптик в добру справу, за що їм усім велике людське спасибі. Більшу частину примірників уже завтра передаємо на Схід до наших захисників, частину отримають армійці у пункті постійної дислокації. «Тернопільський артилерист» – газета про життя та службу наших військовослужбовців. Далі буде…», – пише Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артилерист, #газета, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: