Презентували тертю збірку «Римовані Бережани».  Це збірка, до якого увійшли твори поетів, які входять до творчого об’єднання «Римовані Бережани». Про вихід у світ нового видання члени об’єднання повідомили у Facebook:

«Третя збірка, третій подих життя молодих поетів. Кожній людині потрібно вміти правильно висловити свої емоції, але зробити це на папері можуть далеко не всі. Спочатку ти сидиш і з’єднуєш до купки усі свої думки, запитання, а вже потім береш ручку (або ж телефон, все таки 21 століття). Ти набираєш текст і розумієш, як енергія виходить з тебе. Правда – це диво? А тепер уявіть, стільки маленьких див зібрано в одній збірці, яка не може бути чужою для бережанців. Адже кожен із нас докладає зусилля для збереження духовного багатства нашого краю. Восьмого лютого відбулася презентація ще однієї збірки нашої римованої сім’ї.

Присутні із радістю ділилися своїми думками та віршами викладеними на папері, дружня атмосфера зробила цей вечір по-особливому затишним. Бажаючі могли зачитати свої, раніше непочуті вірші, розповісти передісторію поезій, отримати підтримку у своїх починаннях.

Третій вечір, третя вже завершена збірка «Римованих Бережан»… Щиро впевнена, що це ще далеко неостання книга, якою ми ділимося з оточуючими. Адже у кожному із нас досі горить вогонь, щоб творити майбутнє. Нехай словом, але ж наскільки воно сильне.

Особливу подяку хочу висловити Бандурі Ірині, яка кожного року збирає усіх разом, завжди вислуховує, підтримує та допомагає. Поки у цієї дівчини є така сила слова, яка збирає нас разом, а у нас натхнення, щоб творити, то «Римовані Бережани» будуть із вами надовго.

Також хочемо висловити подяку за проведення заходу у кафе-піцерії “La Famiglia” власнику Сергію Біленькому та його працівникам. Дякуємо Таїсії Качмарик, котра допомогла з друком, та Мар’яні Мороз – дизайнеру книги, Руслані Шведик – редактору. Фотографам – Юлії Лебідь та Анжелі Урді. Сердечно вдячні всім, хто відвідує заходи, підтримує словом та допомагає», – йдеться у повідомленні.

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #збірка, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: