На Тернопільщині хлопець покинув дівчину заради подруги: через зраду дівчина пішла на міст

Опубліковано:
11 Лютого, 2019

Юна мешканка Бережан намагалася стрибнути з моста у Підгайцях. Про інцидент працівникам сектору реагування патрульної поліції повідомили перехожі. 23-річну дівчину врятували, – пише Терноград.

Подія трапилася 7 лютого близько 19 години. Працівників поліції під час патрулювання спинили місцеві мешканці та розповіли, що бачили як невідома дівчина перелізла через перила мосту, та в істериці погрожує комусь по мобільному стрибнути в річку.

Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення. Заплакану дівчину правоохоронці виявили на мості. Як з’ясувалося, спробу суїциду вона намагалася вчинити через хлопця. Той покинув її заради подруги.

Саме до неї бережанчанка і приїхала в гості та довідалася про зраду. З горя випила спиртного та подалася на міст. На щастя, завдяки небайдужим людям та поліцейським біди вдалося уникнути.

Дівчину патрульні доправили до лікарні, де їй надали психологічну допомогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: