Оголосили конкурс на посади у Бережанській міськраді

11.02.2019 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Оголосили конкурс на посади у Бережанській міськраді. Про це повідомляють на сайті міськради. Працівників потребують у кількох відділах установи:

«Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», рішення сесії Бережанської міської ради від 09 грудня 2015 року № 9 «Про затвердження структури та штатного розпису Бережанської міської ради» (із змінами і доповненнями), оголошується конкурс на заміщення вакантної посади:

- спеціаліста І категорії з питань інформаційної діяльності та зв’язках з громадськістю міської ради, на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника;

- спеціаліста І категорії земельного відділу міської ради;

- головного спеціаліста – архітектора відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради;

- спеціаліста І категорії – архіваріуса загального відділу міської ради.

Вимоги до кандидатів:

- на посаду спеціаліста І категорії з питань інформаційної діяльності та зв’язках з громадськістю міської ради: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра, за спеціальністю «Журналістика», «Соціологія», «Політологія», «Видавнича справа»; без вимог до стажу роботи; знання та володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів;

- на посаду спеціаліста І категорії земельного відділу міської ради: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра; без вимог до стажу роботи; знання та володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів;

- на посаду головного спеціаліста – архітектора відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра, за спеціальністю «Архітектура», «Архітектура будівель і споруд»; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років; знання та володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів;

- на посаду спеціаліста І категорії – архіваріуса загального відділу міської ради: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра, за спеціалізацією «Архівна справа та діловодство»; без вимог до стажу роботи; знання та володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: 47501, м. Бережани, вул. Банкова,3, 2-й поверх, кабінет №209.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність), дві фотографії розміром 4х6 см; копії документів про освіту, трудової книжки, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому Законом порядку; копія паспорта громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою  www.nazk.gov.ua та роздрукована з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді; письмова згода на обробку персональних даних.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації), тощо.

Документи приймаються  до 17.00 год. 11 березня 2019 року, за адресою: м. Бережани, вул. Банкова,3, 2-й поверх, кабінет №209.

Конкурсна комісія», - повідомляють у Бережанській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі