Всеукраїнській турнір з великого тенісу «Зимовий Тернопіль» зібрав майже 50 учасників

Опубліковано:
10 Лютого, 2019

Всеукраїнській турнір з великого тенісу “Зимовий Тернопіль” відбувся на критих кортах у парку Національного Відродження. 49 дітей змагались у різних вікових групах – 6-8 та 9-10 років. Юні тенісисти Тернополя приймали спортсменів з 5-ти областей України: Хмельницької, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької та Київської. Остап Гевко, співорганізатор змагань, тренер Федерації тенісу України: “В групі грали кожен з кожним, хто набрав більше очок виходив дальше по системі плей-оф. Усього турнір тривав два дні і по завершенні в нас були переможці у трьох категоріях: хлопчики до десяти років, дівчатка до десяти років, і до восьми років хлопчики і дівчатка. Ми досягнули своєї мети і це, насправді, було тенісне свято. Дітки назмагались у своє задоволення, а корти розпочали своє нове життя – турнірне. Федерація Тенісу України надала нам дозвіл на проведення змагань турнірів другої категорії, надалі у перспективі у нашому місті будуть проводитись і турніри першої категорії. Для нас це важливо – адже поєднати Тернопіль і теніс це наша спільна мрія. І те, що до мене дзвонили з різних міст і, навіть, з Білорусії, надихає на організацію нових турнірів. Наступний турнір для дітей до 12 років і це вже турнір рейтинговий”.

Переможці Всеукраїнського турніру з великого тенісу “Зимовий Тернопіль”: хлопці до 10 років: 1 місце – Мельничин Андрій (м.Львів), 2 місце – Ісаков Григорій (м.Київ), 3 місце – Садовий Ярослав (м. Хмельницький). Дівчата до 10 років: 1 місце – Якушева Аріна (м. Чернівці), 2 місце – Чухліч Ірма (м. Львів), 3 місце – Ісакова Поліна (м. Київ). Діти до 8 років: 1 місце – Покотило Діма (м. Чернівці), 2 місце – Українцев Степан (м. Чернівці), 3 місце – Пуківська Злата (м.Тернопіль).

Усі діти отримали подарунки від партнерів турніру – видавництва “Школярик” та компанії “Молокія”.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теніс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: