У Тернополі стартував Чемпіонат області з плавання (Фото)

Опубліковано:
8 Лютого, 2019

Сьогодні, 8 лютого, в місті розпочався Чемпіонат Тернопільської області з плавання серед юнаків та дівчат, який триватиме 2 дні, повідомляють на сторінці у фейсбуці спортивної школи 1 – м. Тернопіль.

Спортсмени змагаються у плавальному басейні КДЮСШ №1 м.Тернополя.

Участь у змаганнях беруть близько 150 спортсменів. Це юні плавці зі Скалата і вихованці КДЮСШ №1 та ДЮСШ №2 міста Тернополя.

Спортсмени виступають у таких вікових категоріях: юнаки 2003-2006 років народження і молодші та дівчата 2004-2007 років народження і молодші.

Головний суддя чемпіонату області – Світлана Мазур, секретар – Катерина Антонишин.

У перший день змагань, 8 лютого, учасники долали запливи на 50 метрів вільним стилем, брасом, батерфляєм та на спині, а також плавання на 200 метрів. Переможці отримали грамоти від Управління фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації та пам’ятні медалі.

На 9 лютого заплановані запливи 200 метрів комплексне плавання, дистанції 100 метрів брасом, батерфляєм та на спині, 100 метрів вільним стилем та естафети. Початок о 9.00.

За результатами цих змагань формуються збірні команди Тернопільської області для участі в чемпіонатах України серед юнаків, юніорів та молоді (26.02-01-03 у Львові та 13.03-18.03 у м. Дніпро).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плавання, #тернопіль, #тернопільські новини, #чемпіонат області
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: