Небайдужі тернополяни допомогли врятувати новонароджену дівчинку

Опубліковано:
7 Лютого, 2019

Раніше ми повідомляли про те, що потрібні донори для здачі крові маленькій Анні-Марії, яка народилася на 6 місяці вагітності 4 січня.

Ірина Жигунова на своїй сторінці у фейсбуці повідомила, що донорів було більш ніж достатньо. Дівчинка знаходиться в реанімації в стабільно важкому стані і постійно потребує переливання крові.

“Тернополяни, ви неймовірно чуйні, щирі і надійні. Вчора я просила здати кров для маленької дівчинки, яка народилася передчасно. Дитина перебуває в реанімації в стабільно важкому стані. Постійно потребує переливання крові. За сьогоднішній ранок кров для дитини здало 32 людини. Це більш ніж достатньо зараз. Кров пішла на відділення недоношених в Дитячій обласній лікарні. Поруч з дівчинкою, Анною-Марією, в реанімації з таким же діагнозом лежить маленький хлопчик від якого відмовились всі рідні. Ця кров йому також допоможе. Велика, щира подяка від мене та від батьків бійцям 44 окрема артилерійська бригада, які першими сьогодні прибули на станцію переливання крові, усім громадянам, які відгукнулись на просьбу та редакції газети РІА.” – йдеться у пості.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дівчинка, #донори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новонароджена, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: