Тернополяни стали на захист 78-ї аптеки

06.02.2019 23:45   Джерело: Доба
Опубліковано : Настя Острозька

У соцмережах з'явилась інформація про закриття 78-ї аптеки, яка знаходиться у центрі міста. Зокрема, у повідомленні йшлось про те, що приміщення працівники закладу повинні звільнити до 8 лютого через борги, повідомляє сайт Доба.

Така новина обурила багатьох жителів міста, оскільки ця аптека є однією з найстаріших у місті. До того ж вона займається виробництвом ліків. 

Тим часом у міській раді кажуть, що аптека №78 і надалі буде функціонувати. Зміниться лише форма власності.

— Договір оренди на приміщення з обласною аптекою закінчився ще 31.12.2016 року, тому зараз у приміщення є новий орендар, який взяв на себе зобов’язання використовувати його під аптеку, а також офіційно працевлаштувати усіх діючих працівників аптеки  №78 на нових робочих місцях, — зазначили у мерії. 

Варто зазначити, що приміщення на вул. Руська, 23 знаходиться у комунальній власності міста. Договір на це приміщення з «Тернопільською обласної аптекою №78», як ми зазначали вище, завершився ще у 2016 році. Оскільки обласна аптека не звільняла приміщення своєчасно, ця ситуація вирішувалася у судовому порядку.

За результатами усіх слухань, Господарський суд зобов’язав обласну аптеку звільнити приміщення, чого зроблено так і не було.

Відтак, відкрито виконавче провадження на виконання судового наказу щодо звільнення цього приміщення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі