На сторінці Романа Заставного стартувало голосування за школу

05.02.2019 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Парламентар з Тернополя Роман Заставний почав нове голосування на своїй сторінці у Фейсбук за школу, в якій варто встановити систему очистки води.

«У 2006 році, коли я був міським головою Тернополя, то запропонував встановити в усіх дитячих садочках міста системи очистки води. Тепер пропоную встановити такі системи в усіх школах області», - розповідає народний депутат.

Зараз Роман Заставний має змогу залучити на цей проект 1 млн грн. Цього повинно вистачити на закупівлю і монтаж систем очистки води для кількох шкіл. Які саме школи будуть обладнані за ці кошти – пропонує написати в коментарях на його сторінці у Фейсбук. Вказати потрібно назву школи і населений пункт, де вона розміщена. 
Голосування триватиме до 28 лютого. Школи, які наберуть найбільшу кількість голосів, і стануть пілотними у цьому проекті, йдеться на сторінці Романа Заставного.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі