Тернопільські вболівальники мають особливу традицію

05.02.2019 11:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сестра тернопільського біатлоніста Дмитра Підручного Юля розповіла про традиції вболівання, - пише Терен.

– Якщо ми вдома в Тернополі, то намагаємося всі разом у сімейному колі дивитися. Збираємося у кімнаті біля великого телевізора. Зазвичай у кожного на телефоні ввімкнена Siwidata, щоб окремо швиденько підглядати, хто як стріляє. У нас є традиція: коли хтось із українських біатлоністів стріляє, то ніхто не має права щось говорити. Всі сидять тихесенько. Викрики – лише після стрільби, – розповідає у дописі.

Дівчина поділилася, що вболіває за нашу збірну. Ще їй до вподоби брати Бьо та Арнд Пайффер. Дівочим біатлоном вона менше цікавиться, проте станом на сьогодні їй дуже імпонує Інгрід Тандервольд та Ліза Віттоцці.

Про свої візити на етапи Кубка світу Юлія також розповіла. Вона їздила на етапи Кубка світу двічі: минулого року в Антгольці та цьогоріч. Разом із батьками вони були на літньому чемпіонаті світу в Нове Мєсто.

– Мені здається, що Діма радіє, коли ми приїжджаємо, адже він рідко буває вдома, рідко нас бачить. Та з іншого боку, можливо, він починає переживати і хоче показати кращі результати, коли підтримка приїжджає. Це не завжди вдається.

Дівчина  розповіла, що багато людей не можуть повірити, що вона сестра відомого спортсмена. Часто їй доводиться відповідати на загальні питання, що стосуються Дмитра та біатлону загалом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі