«Робота за кордоном від Андрія Марисюка» – компанія, яка завоювала любов українських заробітчан

Опубліковано:
4 Лютого, 2019

Кількість заробітчан, які вирушають із України шукати кращої долі за кордоном, щороку зростає. Утім, нерідко, шукаючи журавля в небі за кордоном, українці втрачають і синицю у руках, попадаючи на недобросовісних роботодавців. Уникнути таких неприємностей і бути впевненим в умовах роботи допомагає рівнянин Андрій Марисюк разом із своєю командою. Так, впродовж 5 років він вивчає пропозиції ринку праці в країнах Євросозу, законодавчі нововведення, а також сам досліджує умови, які пропонують роботодавці. Цим самим рівнянин допомагає тисячам українців знайти гідне працевлаштування у Польщі, Чехії та Литві. Більше того, його команда увійшла в ТОП-15 компаній в Україні, яким жителі різних куточків нашої держави найбільше довіряють своє працевлаштування за кордоном.

– Свого часу чимало моїх друзів та знайомих вирішили працювати за кордоном. Хтось їхав і вже на місці шукав варіанти працевлаштування, інші – користувалися послугами різних агентств, які пропонували роботу за кордоном. Тоді було чимало випадків, коли людей просто обманювали, обіцяючи одне, а приїхавши на місце роботи – виявлялося зовсім інше. Траплялося, що й платили менше, або ж взагалі людей виставляли на вулицю без грошей. Тому я вирішив сам дослідити ринок праці за кордоном, законодавство щодо цього, умови, які пропонують роботодавці, та відверто розповідати про це людям. Я працюю у візовій сфері – займаюсь виготовленням документів та офіційним працевлаштуванням за кордон. Свій шлях у цьому напрямку розпочав у 2014 році. Тоді, в період Революції, українці масово ринули шукати роботу в країнах ЄС. Прикро, що багато з них опинилися обманутими. Ми ж командою поставили собі за мету надавати послуги, якими люди залишаться задоволені. Сам народився і проживаю у Рівному, тому, коли я в Україні, ви можете підійти до мене на офіс, поспілкуватися, отримати консультацію і допомогу, – коментує Андрій Марисюк.

А також додає, що за час роботи в цій галузі відвідав чимало міст Польщі, підприємств, фабрик, компаній, де працюють українці та уклав прямі договори тільки з тими партнерами, які пропонували дійсно хороші умови праці.

null

– Важливим є те, що я вже знаю всі дрібниці, нюанси та “підводні камені” в цій сфері. Тому, свої послуги надаю швидко, якісно і відповідально. Приємно, що люди, які до мене зверталися часто рекомендують мої послуги своїм знайомим. Напевне, це і є найкращим визнанням якості роботи, адже конкуренція у сфері послуг працевлаштування за кордоном в Україні серйозна — попит формує пропозицію, – розповідає Андрій Марисюк.

Власне, рівнянин разом із своєю командою і допомагає обрати найкращі пропозиції роботи та оформити всі необхідні документи.

 

– У мене є надійна команда, і я постійно зацікавлений у тому, щоб її розширювати, тому відкритий для співпраці, як із компаніями за кордоном, які пропонують роботу, так і з людьми, які прагнуть допомагати знайти таку роботу. Все це обговорюється індивідуально. Варто зазначити, що моя компанія, яка називається «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» працює по ліцензії Міністерства соціальної політики України та сплачує усі необхідні податки. Я ретельно відібрав в свою команду тільки тих людей, яким я дійсно довіряю, і ми разом займаємося тільки офіційним працевлаштуванням, адже хочемо, щоб люди, які їдуть працювати за межі нашої країни, були захищені та впевнені в своїй роботі і правах. Кожного партнера ретельно перевіряємо і лише якщо він відповідає нашим критеріям – укладаємо угоди про співпрацю. Так, за час у цій сфері ми були змушені перебрати сотні партнерів, поки виділили для себе тих людей, яким довіряємо і з якими працюємо досі. Наразі серед наших партнерів такі відомі компанії, як SAMSUNG, LG, ASOS, ZARA, AMAZON, INTERCARS. Також є десятки інших, менш відомих брендів, складів, заводів-посередників, – каже Андрій Марисюк.

А отримати консультацію щодо працевлаштування за кордоном, оформити повний пакет документів зі страховкою від PZU  та іншу необхідну допомогу можна в офісі в Україні, Польщі, Чехії або Литви. Вся контактна інформація про розташування офісів знаходиться на офіційному сайті компанії.

У кого виникають питання – завжди можуть звернутись в компанію до Андрія Марисюка і тоді або його спеціалісти, або він сам особисто проконсультує та допоможе із працевлаштуванням.

Крім того, слідкувати за актуальними новинами в цій сфері, моєю діяльністю та новими відеоблогами можна на моєму сайті та на каналі Youtube – додає Андрій Марисюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #європа, #компанія, #марисюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: