На Тернопільщині керівник навчального закладу працевлаштував працівника, що перебувала за кордоном та отримував за неї зарплатню

Опубліковано:
1 Лютого, 2019

Теребовлянською  місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження стосовно керівника навчального закладу, що підробив документи та отримував зарплатню за працівника, що лише числився на роботі.

Розслідуванням встановлено, що керівник закладу освіти, знаючи що місцева жителька  у 2010 році покинула територію  України та виїхала закордон,   без її згоди працевлаштував у школі, видавши відповідний наказ про прийняття на роботу. Впродовж 4 років щодо  особи, яка перебувала за межами України, проставлялись відповідні відмітки у табелі обліку робочого часу та нараховувалася заробітна плата. Загалом, керівником закладу привласнено понад 25 тис грн чужої зарплатні.

Триває досудове слідство за ч.1  ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем),   процесуальне керівництво в якому здійснює Монастириський відділ Теребовлянської місцевої прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: