Тернопільські господині готують чергову порцію смакоти для воїнів

01.02.2019 11:43   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільські господині знову взялися за ліплення вареників. Цими днями вони готували вареники з картоплею та капустою. Страву у готовому вигляді волонтери доставлять до зони бойових дій, - пише За Збручем.

Як розповіла волонтерка Анна Руда, тернопільські господині збираються переважно двічі на тиждень. За декілька годин роботи готують більше десяти відер вареників. Страву заливають смальцем і в готовому вигляді відправляють на Східну Україну. Відтак воїнам залишається тільки розігріти вареники.

«Ми так працюємо вже від 2014-го року. Вареники відправляємо регулярно. Так само регулярно збираємося у «Бункері С». Вдячні всім, хто нам допомагає, а також жертвує продукти. Запрошуємо наших тернопільських господинь, бо інколи бракує робочих рук».

Нагадаємо, збираються тернопільські господині у приміщенні громадської організації «Бункер С» за адресою вул. Старий Ринок 1А.

Софія Романська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем