Заступника начальника Держгеокадастру у Львові затримали з хабарем 65 тис доларів

31.01.2019 23:23   Джерело: lviv1256.com
Опубліковано : Новини Тернопілля

У четвер, 31 січня, правоохоронці зaтримали заступника начальника Держгеокадастру Львівщини Олега Рубана. За вирішення земельного питання він нібито вимагав 65 тис. доларів. Його зaтримали під час одержання першої частини хaбара у сумі 32,5 тис. доларів, інформує ZAXID.NET.

Як повідомляє департамент захисту економіки Нацполіції, за 65 тис. доларів один з керівників ГУ Держгеокадастр Львівщини обіцяв громадянину, що він отримає у власність земельну ділянку біля парку. Де саме розташована ця земельна ділянка у повідомленні не вказано.

31 січня високопосадовця затримали під час одержання ним першого «траншу». В автомобілі правопорушника правоохоронці вилучили 32,5 тис. доларів. Зaтримали посадовця неподалік адмінбудівлі обласного управління Держгеокадастру на вул. Чорновола.

Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, посадовець Головного управління Держгеокадастру у Львівській області вимaгав в учасника АТО.

У повідомленні правоохоронців не вказано прізвище затриманого високопосадовця. За даними ZAXID.NET, мова йде про заступника керівника обласного Держгеокадаструдержгеокадастр.

Олег Рубан © http://lvivska.land.gov.ua

За цим фактом відкрито кримінaльне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 Кримінaльного кодексу України.

Як наголосили у поліції, під час дoсудового рoзслідування перевірять причетність викритого у хaбарництві посадовця до вчинення аналогічних та інших злочинів, а також можливу причетність до них інших посадовців держустанови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: lviv1256.com  

Коментарі