Тернопільські бібліотекарі самі розносять книжки маленьким читачам (Фото)

Опубліковано:
31 Січня, 2019

«Бібліокур’єри» Тернопільської бібліотеки для дітей розносять книжки маленьким читачам. Послуга “Крокує книжка до малят”, яка не діяла під час зимових свят, – знову запрацювала. Працівники книгозбірні приходять до дітей та пропонують їм на вибір почитати щось цікаве із фондів книгозбірні. Про це вони повідомляють на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей.

«Після завершення зимових вакацій активувався наш бібліодесант “Крокує книжка до малят”. Це дуже зручна і корисна послуга, адже досить часто саме відстань і брак часу є причинами нечастих візитів читача до книгозбірні. Обираючи літературу для обміну, наші “бібліокур’єри” намагаються врахувати читацькі потреби і смаки школяриків, а при зустрічі – радо розповідають діткам про можливості та послуги сучасної бібліотеки», – пишуть працівники книгозбірні.

null

 

null

 

null

Фото з сайту Тернопліьської обласної бібліотеки для дітей

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: