В одному з тернопільських супермаркетів обдурюють покупців

29.01.2019 17:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополяни часто скаржаться на те, що у місцевих магазинах їх всіляко обдурюють: то зайвий товар допишуть, то ціни ставлять захмарні, - пише Терен.

Євгенія Назарянка у соціальній мережі Фейсбук написала про те, що у супермаркеті «Рукавичка» їй категорично не подобається обслуговування.

– Нема слів, одні емоції… Найжахливіший магазин Тернополя – «Рукавичка».  Ще не було жодної покупки, щоб мені в чеку не добили зайвий товар, який я не брала, а хамське відношення персоналу – то вже окрема історія. Перевіряйте чеки на касі!

В кого ще були подібні історії? Окремо можна зауважити їх акції, заявлені ціни не відповідають цінам, які ти бачиш потім в чеку.  Похід в цей магазин – це кожного разу суцільне розчарування для мене, – емоційно розповідає тернополянка.

Під постом місцеві жителі порадили ходити за покупками в такі супермаркети, як «АТБ», «Універсам», «Сільпо», «Калина», оскільки, за їхніми словами, там приємні та доступні ціни й хороше обслуговування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі