Найбільше нелегалів виявляють саме у Тернополі, – міграційники

Опубліковано:
29 Січня, 2019

Торік у нашому краї виявили 240 нелегальних мігрантів і майже шість сотень людей притягнули до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства. Найбільша частка порушень міграційного законодавства підпадає під кваліфікацію статті 203 КУпАП – порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України, – пише Доба.

Протягом 2018 року посадовими особами УДМС в області й територіальних підрозділів прийнято 230 рішень про примусове повернення іноземців з України. До суду подано 16 позовів про примусове видворення за межі України іноземців і по усіх них рішення прийнято на користь УДМС. Також прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну 54 іноземним громадянам повідомляють у УДМС України в Тернопільській області.

Найбільше порушників виявляють в обласном у центрі. Це здебільшого іноземці, які закінчили тернопільські заклади вищої освіти чи були відраховані з них, і вчасно не виїхали з України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #країна, #міграція, #нелегал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: