Валентин Наливайченко назвав свої сильні та слабкі сторони

29.01.2019 10:25   Джерело: Справедливість
Опубліковано : Новини Тернопілля

Знати свої не лише сильні, а й слабкі сторони — ознака чесності перед самим собою. Лідер Руху «Справедливість» відповів на онлайн-запитання.

Валентин Наливайченко щовівторка відповідає на запитання людей, які йому пишуть у соцмережах. Показуємо наступну частину програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком».

Пане Валентине, запитання з Інтернету: як ви себе охарактеризуєте? Що є вашими сильними сторонами, і чи готові ви говорити про свої слабкості?

Ви знаєте, це найкраще питання для моєї дружини Олени. Це було б дуже коротко і влучно.

Але, з її слів, почну з сильних сторін – це надзвичайна сконцентрованість на роботі, здатність досягати результату, мобілізувати себе, і не тільки себе, цілу команду. Це те, що не тільки я вважаю своїми сильними сторонами.

Більше того, я дуже люблю здобувати знання, я дуже люблю читати, я дуже люблю філософів. Люблю українських письменників, українську культуру. І так вихований, що це є моєю сильною стороною. Це ні в якому разі мене не послабляє, а навпаки. Вважаю, що чим більше людина знає, тим більше вона розвивається. Для мене розум – це мозок в дії. І коли твій мозок діє, тоді ти розумна людина, тоді ти приносиш користь людям, світу, в якому ти живеш, землі, на якій ти народився.

Про слабкі сторони, знову ж таки, підтверджені моєю дружиною… Слабка сторона – це надзвичайно мало часу для сім’ї, завжди було так. Слабка сторона – це висока зайнятість, неможливість відсікти, знайти час, щоб заспокоїтись, сконцентруватися на чомусь більш приємному.

Слабкі сторони, дайте пригадаю…беру мало участі в домашніх справах.

Слабкі сторони – дуже люблю солодощі, це правда. Особливо шоколадні цукерки, звичайно, не «Рошен». А друге – це те, що не дуже люблю домашню роботу. Посуд я ще мию (так, щоб дружині сподобатись), але інша домашня робота – моя несильна сторона.

Ставте свої запитання Валентину Наливайченку в соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Справедливість  

Коментарі