У Тернополі заради рекорду чоловік заховав свого товарища в сніговій кучугурі

Опубліковано:
28 Січня, 2019

Під снігом накритий з головою Василь Шевчук з м. Хоростків пролежав довгі 20 хв і 11с. Його товариш Андрій Балабух за цей час зав’язав з двох сталевих цвяхів довжиною 30 см вузол, відомий під назвою “вузол Сотського” за 1 хв та 12 с. – такі нові рекорди Тернополя зафіксували на Театральному майдані. Підтримати Василя та Андрія прийшли учасники клубу зимового плавання “Нептун” та друзі, але усім було досі лячно чекати появи Василя Шевчука з під снігу.  Усі, хто уболівав за засипаного снігом голого чоловіка, вдягнутого тільки у шорти, добряче змерзли. Були пропозиції, навіть, примусово “відкопати” рекордсмена з під його “снігової ковдри”, як назвав своє досягнення Василь.

Сталеве серце – свідчення рекорду Андрія Балабуха буде знаходитись у бібліотеці-музеї “Літературне тернопілля”, а ось меньші серця з коротших цвяхів Андрій просто на очах крутив для присутніх жінок. Тішить, що 38 і 39 рекорди присвячені витривалості людського організму і свідчать про те, що загартована людина здатна витримувати низькі температури. Для Василя цей рекорд є ще і особливим, адже присвятив його своїй доньці. Також рекордсмен, який вже не раз дивував тернополян своїми досягненнями, у січні місяці має дві поважні дати 25 років існування клубу зимового плавання у Хоросткові та 55 років свого життя. Андрій Балабух каже, що до всіх своїх рекордів готується місяць, півтора. Цвяхи тридцятки – це ще не межа його можливостей – попереду спеціально підготовлені цвяхи сороківки!

Зупинити цих чоловіків у їх бажанні ставити рекорди неможливо, а ось нагородити відзнаками просто необхідно. Сертифікати рекордсменам вручив ініціатор створення “Книги рекордів Тернополя” Леонід Бицюра. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #балабух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #цвях, #шевчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: